Kijk mee naar deze leuke verschillen en overeenkomsten fulfilled de patterns van nu! Instagram: @trendgloss Snapchat: @trendgloss Spotify: @trendgloss

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven? Vergeet je dan niet te abonneren!

Postadres: Passeerdersgracht 18, 1016 XH Amsterdam

———————————— Hi, mijn naam

is Claire Simon, fashion industry trainee, dromer, reislustige dwaas, avonturier met een missie en altijd geïnteresseerd in de laatste trends. Hoewel ik geen superduper-expert ben, vind ik het geweldig om mijn ideeën en gedachten met jou te delen zodat jij hier inspiratie uit kunt halen! Iedere woensdag vind je hier een nieuwe fashion gerelateerde video waarin ik verschillende ideas, patterns, tricks en andere interessante items bespreek. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan, zodat je niets hoeft te missen!